donderdag 17 mei 2018

Verder met Nostalgia én tip!


Al merken jullie het niet zo, toch ben ik steeds hard "aan de haak"! De CAL (crochet along) is best een hele onderneming, maar het wordt erg mooi.
Ik heb nu weer iets ontdekt wat ik het delen met jullie de moeite waard vind. 
Ik hou van haken, maar ook erg van lezen en die twee gaan normaal gesproken niet samen, totdat ik de luisterbieb app ontdekte. Ik leen een boek via de app, dat kan met bepaalde boeken zelfs als je niet lid bent van de bibliotheek, oortjes in mijn oren en hup luisteren maar. Zo kun je opeens luisteren én haken te gelijk. 
Vorige week waren wij op vakantie in Duitsland. Vooraf had ik thuis boeken gedownload en toen kon ik tijdens het haken prima luisteren. Ik luisterde bijvoorbeeld naar het boek Neem een geit van Claudia de Breij. Echt een geweldig boek vol met wijze levenslessen, die krijg je nog van mij als tip erbij ;-).En kijk, 
ik kreeg ook nog gezellige post van Annemaries Haakblog, via Facebook gewonnen, ik had geluk! Ken je de site van Annemarie? Zo leuk en ieder zaterdag kun je er heel veel inspiratie op vinden! En nu is ze bezig met een boek, ik ben benieuwd!

6 opmerkingen:

 1. Leuke tip, ik heb de app van de Luisterbieb meteen op mijn ipad gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken de LuisterBieb, heel handig inderdaad. Wij gebruiken ‘m op vakantie wel. Tijdens het haken heb ik het liefst de tv aan, maar als het haakwerk te moeilijk is, doe ik vaak een haak of brei podcast aan. Ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent al mooi op weg met de CAL.
  Ik blijf de kleur erg mooi vinden!
  Leuke tip. Ik "luister" vaak televisie tijdens het haken of breien.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handige tip, die app! Het ziet er mooi uit, je haakwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.
  gclub

  BeantwoordenVerwijderen