zaterdag 31 december 2016

Gelukkig nieuwjaar!


Hallo allemaal,
In dit laatste blog van 2016 wil ik iedereen een gezellige oudejaarsavond toewensen en alle goeds voor 2017.
Ook wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken dat je mijn blog leest. Ik schrijf nu precies twee jaar ongeveer één keer in de week een berichtje en de laatste maanden zijn er per dag gemiddeld 100 bezoekers! 
Dat vind ik reuzefijn en daarvoor wil ik jullie graag bedanken!
Daarnaast doe ik zoveel leuke contacten op door het haken en mijn blog en ook dat is supergezellig en geeft veel inspiratie, wat is er nu mooier dan dat!


Nog even terug naar haken. Ik ben nu met meer dingen tegelijk bezig! Op de bovenste foto's zie je mijn laatste project. Ik ben met nieuwe wol van De haakgarage (Pernilla van Filcolana) bezig een paar handschoenen te haken. Heerlijke wol en ik haak het met een dubbele draad om ze lekker warm te maken. Helaas hoef ik bijna geen draden te knippen...ik heb ook een kek nieuw schaartje gekocht en dat vraagt om een fotootje!
We zijn aan het plannen voor de nieuwe workshops in het komende jaar bij De Haakgarage en ook daar heb ik veel zin in! Deze handschoenen worden ook een workshop.
Kom je ook een keertje meedoen?
Binnenkort vind je hier meer informatie! Er komen weer workshops voor beginners en voor gevorderden en je bent van harte welkom.

2 opmerkingen:

  1. Gelukkig nieuw jaar Marijke!
    Hanschoenen haken lijkt me heel leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. The hand warmers will be very pretty, nice color! Happy 2017, dear Marijke, lots of luck, health & fun :-)
    Nata xxx

    BeantwoordenVerwijderen